Dagens Tre Sommarpratare.

Och även i dag så lyssnade jag på tre stycken Sommarpratare. Nu har jag lyssnat ikapp på alla årets Sommarprogram. Femton stycken har det varit hittills. Nu ska jag försöka att komma ihåg att lyssna varje dag istället. För jag har bestämt mig för att jag vill lyssna på alla program i år.

Förr om åren så har jag oftast bara lyssnat på dom som jag känner igen, och som intresserar mig. Men jag har faktiskt upptäckt att dom som man inte vet någonting om, det är oftast dom som är bäst. Och det finns ju en anledning till att dom är utvalda. Alltså förhoppningsvis så har dom något intressant att berätta. Så nu lyssnar jag både på "kändisar" och dom som är helt okända för mig.

I dag blev det: Jana Söderberg, Fredrik Skavlan, och Jonas Wahlström.

    


Kommentarer
Postat av: Linda

Är det något utav årets pratare som varit extra bra? Jag har inte lyssnat på någon än, men ska försöka med de som jag vill höra. Hinner inte med alla tyvärr! kram

2008-07-06 @ 18:26:37
URL: http://autumnleaf.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Linda: Oj! Vilken svår fråga! Alla är ju bra på så olika sätt! Jag kan faktiskt omöjligt svara på den frågan...

2008-07-06 @ 19:16:58
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Susanne

En liten dum fråga kanske men hur laddar man ner programmen? Har hittat länksidan tror jag (http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/laddaner.asp?ProgramID=2071)och därifrån när jag klickar kommer jag till min Windows media spelare, men sen vet jag inte hur jag ska göra............fniss Kan du hjälpa mig tror du? Vill också lyssna i mobilen (har likadan som du)

Kramizar Susanne

2008-07-15 @ 11:01:51
Postat av: Bim

---> Susanne: Det var absolut ingen dum fråga!:-)Jag går in via den här länken:http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/laddaner.asp?ProgramID=2071Sen så högerklickar jag på det program som jag vill ladda ner. Och så väljer jag "Spara mål som..." och väljer var jag vill spara filen på datorn.Pröva igen! Och fråga igen om det krånglar ändå! :-D

2008-07-15 @ 13:28:34
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0