Dagens Dagbok - Fredagen den 13 juni 2008 - Morgonen + Förmiddagen + Första Halvan av Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan halvsju. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så plockade jag ihop mina grejer. Och vid strax före åtta så gick jag och mötte upp med mina kollegor. Vi checkade ut, och sen så gick vi för att äta frukost. En fantastisk frukostbuffé fanns det, och jag åt massor.


Sen så började konferensen igen klockan nio. En kort gemensam genomgång hade vi. Och sen efter det så jobbade vi återigen i våra arbetslag.


Jag tycker att min kära kollega Snurran som har bloggen Filijokus Funderingar har skrivit så bra om vad vi pratade om, så är ni intresserade av att veta det så kan ni väl kika in hos henne. Här är länk till just det inlägget där hon skriver om konferensen.


Lunch fick vi förstås i dag också, och i dag var det lasagne. Jag avstod att ta det vegetariska alternativet, och åt "bara" från den fina salladsbuffén.


Fortsatte en stund till efter lunch. Och konferensen skulle egentligen pågå till klockan fyra, men eftersom alla arbetslagen kände sig klara, så fick vi avsluta redan klockan två.


Kramade sen om mina kära kollegor, för nu ses vi inte på sextioen dagar! Dom övriga fem, som alla skulle mot Huddingehållet, åkte i den andra bilen. Och jag som ensam skulle mot Farstahållet åkte själv i min bil. Kom hem ungefär vid tretiden.


(Bilder från i går och i dag finns i mobilbloggsinlägg längre ner. Och några fler bilder kommer i ett inlägg lite senare.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Jag tycker att du också har skrivit bra om våra Djurönäset-dagar! kram

2008-06-13 @ 20:33:57
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Snurran

Förresten, jag glömde att lägga in bilden jag tog på dig när vi promenerade, så nu har jag uppdaterat :-D kram

2008-06-13 @ 20:40:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack ska du ha! Men jag skrev ju ingenting om själva "jobbet", för det tyckte jag att du gjorde så bra! Först tänkte jag typ kopiera din text, men sen så länkade jag bara. :-D kram

2008-06-13 @ 20:46:23
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Det var faktiskt en riktigt bra bild på mig! Jag tror jag snor den och lägger den i min blogg också! :-D kram

2008-06-13 @ 20:47:18
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Snurran

Bim -> Tack!

2008-06-13 @ 21:28:01
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Varsågod! :-D

2008-06-13 @ 21:31:36
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0