Dagens Dagbok - Lördagen den 7 juni 2008 - Morgonen + Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan halvåtta. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det förstås frukost och nyhetsläsning i datorn under tiden.


Borzko gick upp klockan nio, och genomgick då sina morgonbestyr, och sen så åt han förstås också frukost.


Jimmy gick upp klockan tio, duschade, gjorde sig i ordning, åt frukost, och packade ner lite badgrejer. Sen så stack han iväg med bilen vid elvatiden, för att först hämta upp några kompisar, och sen åka ut till Grisslinge Havsbad för några timmar på stranden.


Jenny var ju inte hemma, hon sov ju hos Jocke i natt. Pratade med henne i telefon vid strax före tolv, och då var hon på väg till jobbet, för ett skiftledarpass mellan två på eftermiddagen, till elva i kväll.


Borzko och jag tillbringade förmiddagen med att tillsammans göra veckostädningen. Det blev väl det som vi ungefär alltid gör: dammsugning, torkning av golv, putsande av speglar och glasytor, skurande av badrum och toalett, avtorkning av uteplatsen, byte och tvätt av handdukar, tvättning av kläder, med mera. Vi bytte inte lakan den här veckan, för det gjorde vi förra veckan. Inte heller dammade vi något, för det hade vi ingen lust med.


Vi var klara ungefär när förmiddagen var slut, alltså vid tolvtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0