Dagens Kändisspotting - 080606 - Pernilla Wahlgren.
I dag när jag var i stan och på Åhléns i City, så var Pernilla Wahlgren där. Hon skulle stå och prata om hårfärgningsmedlet Garnier. Jag frågade om jag fick ta en bild på henne, och det fick jag! :-D

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Kul att du fick ta kort på Pernilla Wahkgren! Jag tycker att hon verkar vara så rar. Jag har också tagit kort på kändisar idag. Kolla min blogg!

2008-06-06 @ 22:38:10
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, jag håller med dig. Hon verkar vara så snäll och gullig. Jag skulle inte våga fråga vem som helst. Men henne visste jag att man kunde fråga.Jag ska kolla in dina kort på kändisar i din blogg också.

2008-06-07 @ 00:03:27
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Pernilla-fan

Shit vad jag är avundjuk på dig som fick träffa Pernilla! Jag hade gått dit om jag inte varit tvungen att resa bort över helgen. (jag är superstort fan till henne!)

Eftersom hon skulle vara där både fredag och lördag så kändes det extra surt....

Men så när jag sökte på google på "Pernilla Wahlgren Åhléns" så fick jag se denna fina bild! Alltid en tröst! Tack och trevlig sommar....

2008-06-08 @ 19:27:12
Postat av: Bim

---> Pernilla-fan: Hej. Kul att du skrev och kommenterade! Jag är själv inget Pernilla-fan, utan det var bara en slump att jag råkade vara där precis innan hon skulle prata om produkterna. Men jag tycker att hon verkar vara en supergullig tjej, och duktig är hon också, så jag vågade fråga om jag fick ta ett kort. Väldigt snygg är hon också tycker jag. Kul att jag kunde glädja dig med bilden i alla fall! Och synd att du missade Pernilla. Ha en trevlig sommar du också! :-)

2008-06-08 @ 19:32:39
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0