Dagens Dagbok - Fredagen den 21 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse så gick jag inte upp förrän klockan halvnio. Det är ovanligt sent för att vara mig. Men jag har varit så trött den senaste tiden. Och när jag släckte sänglampan vid halvettiden i natt, så tänkte jag att jag skulle försöka att sova i åtta timmar, istället för mina vanliga sex timmar. Och jag lyckades faktiskt med det! Jag vaknade till när Borzko gick upp vid halvsjutiden, men klarade av att somna om. Och sen så vaknade jag nästa gång vid halvniotiden. Kände mig då tyvärr lite lätt mosig, och hade lite lätt huvudvärk, för så är det ofta när jag sover lite längre än vanligt.


Gick i alla fall upp då vid halvniotiden, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag frukost förstås, och fikade. Ingen annan än jag var hemma. Borzko jobbade, Jimmy var på Finlandsbåten, och Jenny var hemma hos Jocke.


När jag vaknade halvnio, så var det faktiskt sol! Men sen så kom snöstormen... Så det blev ingen promenad, som jag hade tänkt att det skulle bli. Jag höll på här hemma och fixade lite, och satt också med datorn en stund.


Sen vid elvatiden så gick jag iväg till Centrum, för dom öppnade elva där i dag. Handlade bara tulpaner till mig själv, och påskägg till Jimmy och Jenny. Gick runt och tittade lite också en stund. När jag kom hem sen, vid tolvtiden, så åt jag lite lätt lunch och tog en fika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0