Dagens Dagbok - Fredagen den 7 mars 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. När jag kom hem så höll jag på som vanligt här hemma, och fixade och plockade med lite allt möjligt.


Jimmy kom hem från jobbet vid halvfyratiden. Vi åkte då direkt till Centrum, för Jimmy skulle köpa en födelsedagspresent till Jenny. Men tyvärr så hittade vi inte det vi sökte där. Så vi åkte hem och kollade lite på Internet, och då hittade han vad han sökte på ett annat ställe.


Så då satte vi oss i bilen igen, och så åkte vi dit. Och där fick han tag i det han skulle ha.


Tog med mig min lilla bärbara dator i dag, och mitt trådlösa internet-modem. Och så satt jag i Jimmys bil och data-nördade mig.


När vi var där, så ringde Jenny och sa att hon slutade en timme tidigare, klockan fem istället för klockan sex. Så då åkte vi och mötte upp med henne på McDonalds. Och så åt vi vår middag där också.


Sen så kom vi hem alla tre vid halvsjutiden. Borzko hade kommit hem från jobbet vid halvsextiden. Och han hade ätit middag, och sen så hade han duschat och gjort sig i ordning.


Borzko hade köpt en stor bukett med långa, fina, röda rosor till mig. (Bild kommer senare.)


Sen så gick Borzko iväg och handlade lite gott till kvällen. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning. Jenny satte sig vid datorn en stund. Och jag höll på och plockade och fixade lite. Satt en stund vid datorn också.


Vid halvåttatiden sen så gick vi alla fyra upp till vardagsrummet för en riktigt mysig familjekväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0