Dagens Dagbok - Lördagen den 15 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju. Gick upp då, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så gjorde jag mig ett stort glas kaffe, och så satte jag mig vid datorn, och väntade på att någon annan skulle vakna.


Vid halvniotiden så vaknade Jimmy och gick upp, vid kvart i nio så kom Jenny och Jocke upp, och vid nio så kom Borzko upp. Vi åt då frukost, alla fem tillsammans, vid niotiden. Och sen så gick de alla fyra in och duschade i tur och ordning.


Efter det så höll jag på och plockade och fixade lite. Och så hjälpte jag Jenny lite med att ta bort lite grejer, och möblera om lite till kvällen. Packade ner lite prylar gjorde jag också. Och satt vid datorn en liten stund.


Sen vid kvart i elva så åkte Borzko och jag iväg. Först så åkte vi till Örby och hämtade upp min Mamma. Pappa hade redan åkt ut till Landet i torsdags. Och sen så åkte vi ut mot Landet. Först stannade vi till vid Willys i Tumba, där vi gick in och handlade. Och sen så åkte vi vidare ut till Landet, och mötte upp med Pappa där. Kom ut vid halvettiden ungefär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0