Dagens Dagbok - Lördagen den 22 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Jag somnade vid halvettiden i går, och tyckte det skulle vara lagom med sju timmars sömn i natt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning.


Borzko hade gått upp klockan halvsju, och åkt iväg för att jobba extra i dag också.


Både Jimmy och Jenny var ju ute och festade i går, och skulle egentligen sova länge i dag. Men dom kom båda hem rätt så tidigt i natt, så dom vaknade tidigt båda två. Jenny redan vid halvåttatiden, och Jimmy vid niotiden.


Vi åt alla tre frukost tillsammans vid niotiden. Sen så gjorde sig både Jimmy och Jenny i ordning. Och vid tiotiden så tog vi bilen till Centrum.


Sen så var vi på HemKöp och handlade en massa matvaror till i kväll. Strax under tusenlappen gick det på. När vi var klara så åkte Jimmy och jag hem igen. Jenny stannade kvar i Centrum en stund, för hon skulle köpa några påskpresenter.


Vi packade upp allt när vi kom hem. Och Jenny kom också hem sen strax efteråt. Vi tog en fika också. Sen så satte vi igång med att hjälpas åt med att fixa allt inför middagen. Jag gjorde självklart min Vitlökssill som jag nästan alltid gör till påsk, midsommar, och jul. Det är världens godaste sill. Och så förberedde vi allt annat som vi skulle ha till kvällen.

Kommentarer
Postat av: Dragana

Vad trevligt med middag som alla hjälps åt med! =)

2008-03-22 @ 14:14:48
URL: http://iseedee.blogg.se
Postat av: Bim

---> Dragana: Ja, visst är det! :-D

2008-03-22 @ 14:17:10
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0