Dagens Dagbok - Lördagen den 8 mars 2008 - Andra Halvan av Eftermiddagen + Kvällen.

Vid strax efter tre så kom Jimmy och Jenny tillbaka med Jocke och Tindra. Och då åt vi alla sex middag tillsammans. Det blev pizzor och sallader från vår lokala pizzeria på gatan.


Sen så blev det lite allmänt softande för oss alla, och även lite mer förberedelser inför kvällen.


Vid sextiden så kom de första gästerna. Först kom Borzkos Mamma Dragica. Sen så kom min Mamma Gun, min Pappa Yngve, och min moster Elsie.


Och vid halvsjutiden så kom min syster Anette, hennes sambo Kenneth, min systerson Mathias, min systerdotter Maria, och Marias fästman Patric.


Vi satte oss sedan nästan direkt till bords upp i vardagsrummet där vi hade dukat. Och så åt och drack vi en massa gott. Vi hade buffé, med en massa smått och gott. Till exempel: sex sorters kex, sex sorters ostar, två sorters vindruvor, päron, paprika, två sorters oliver, två sorters ölkorv, tapenade, med mera, med mera. Dom flesta drack rödvin till, några starköl, och några alkoholfritt.


Efter det så hade vi kaffe, flera olika sorters chokladgodis, smågodis, två sorters chips, nötter och pinnar. Och så whiskey och jägermeister till kaffet för dom som ville ha.


Klockan åtta så tittade vi självklart på Melodifestivalen, och vi hade även vadslagning om vilka två som skulle gå vidare. Jenny och Patric vann tävlingen, och fick dela på pengarna.


Efter festivalen så blev det Guitar Hero 3 på Nintendo Wii. Alla som ville, fick turas om att spela. Kvällens tuffaste var i alla fall min Mamma som testade att spela! Coolt tycker jag! Hon är i alla fall 78 år gammal! Tuff och cool var också Tindra, snart fyra år, som också spelade!


Vid halvtolvtiden så drog sig gästerna hemåt. Vi hjälptes då åt att städa, röja, diska, möblera tillbaka, och göra i ordning allt. Vid halvettiden så var vi klara, och då blev det läggdags för oss alla. Jocke och Tindra sov också kvar här.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vad härligt med den spännvidden - 74 år - på lekandet! :-)
*kram*

2008-03-09 @ 14:44:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, visst är det underbart! Det är ju så det ska vara tycker jag! Att ha trevligt över generations-gränserna! :-D *kram*

2008-03-09 @ 14:50:49
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0