Dagens Dagbok - Måndagen den 24 mars 2008 - Kvällen.

Kvällen förflöt sen lika lugnt och skönt och trevligt, precis som eftermiddagen hade gjort. Jimmy spelade Zelda och LEGO på Nintendo Wii. Jag satt mest med datorn. Borzko läste i sin bok. Alla tre samlade uppe i vardagsrummet.


Klockan halvnio sen så blev det lite tevetittande, på bland annat Björn Gustafsson i Parlamentet. Alla fyra som var med i dag var roliga tycker jag.


Lite chips blev det i kväll också, trots att det var måndag. Nu blir det till att hålla igen lite igen, efter påskhelgens utsvävningar.

Kommentarer
Postat av: Duvan

Ursäkta att jag terroriserar dig med kommentarer men ditt liv är faktiskt intressant. Har en ny fråga; är du vegetarian? Har kollat igenom dina EFIT-dagar och ser att du i stort sett bara äter sallad ju.

2008-03-24 @ 21:34:27
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Hahaha! Jag älskar att få kommentarer! Så det gör inget om du "terroriserar" mig!

Ja, jag är vegetarian. I alla fall tillfälligt. Jag har alltid haft problem med lederna, speciellt i tårna. Trodde att jag hade reumatism, och slutade äta kött, eftersom många reumatiker blir bättre då.

Men sen pallrade jag mig iväg till en läkare, och fick veta att det är ARTROS som jag har. Och då hjälper det förmodligen inte med köttfri kost.

Men jag trivs med att inte äta kött. Jag äter fisk och skaldjur däremot. Och ägg. Så jag fortsätter nog så här ett tag till ändå. Har inte ätit kött på ett och ett halvt år nu.

Så jag får se hur det blir. Jag kanske börjar äta kött i morgon igen. Eller kanske aldrig mer. Jag får se hur jag gör.

2008-03-24 @ 21:43:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: LINN ANDERSSON

godnatt och sov gott!

2008-03-24 @ 21:54:00
URL: http://landerssoon.blogg.se
Postat av: Duvan

Aj då, det lät inte roligt. Men har du märkt någon förändring sen du slutade äta kött? Äter du mycket sojaprodukter i stället?

2008-03-24 @ 21:56:06
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Linn Andersson: Tack det samma! :-D

2008-03-24 @ 21:58:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Nej, det är inte så kul. Men det är inte så farligt, inte än i alla fall... Det är mest i stortålederna. Sen är det lite i dom andra tårna, och så lite i tummarna.

Jag har inte märkt någon förbättring sen jag slutade äta kött. Tvärtom. Jag har nog blivit sämre, men det beror nog på åldern...

Jag äter en del sojaprodukter istället.

2008-03-24 @ 22:00:30
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0