Dagens Dagbok - Onsdagen den 26 mars 2008 - Kvällen.

Sen när jag var klar här hemma med mitt fixande och grejande, så tog jag med mig min dator och så satte jag mig hos Jimmy inne på hans rum. Han spelade sina nya spel, och jag satt och kollade när han spelade med ena ögat, och tittade i min dator med det andra ögat.


Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Han åt då förstås middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen så satte han sig uppe i vardagsrummet och tittade på sport på teve. Det var visst viktiga och spännande matcher både i ishockey och fotboll...


Jag försökte blogga och svara på kommentarer, men Blogg.se var inte kul i kväll precis... Några inlägg fick jag i alla fall in, och även några kommentarer.


Sen så spelade jag också lite tevespel med Jimmy. Han laddade ner ett litet roligt spel till PS3, som var ungefär som min barndoms gamla labyrintspel. "Super Rub' A Dub'" hette det. Och man skulle försöka att fånga upp gummiankor i ett badkar genom att vicka på handkontrollen, ungefär som man skulle ha ner kulan i gamla labyrintspelet! Barnsligt, roligt, larvigt, och kul spel var det i alla fall! Jimmy vann förstås över mig.


Och nu är klockan tio, och det är snart sängdags för mig.


Jenny jobbar i dag mellan fyra och elva, och sen så åker hon hit hem och sover i natt.


Torsdag i morgon redan! ;-D


Kommentarer
Postat av: Gabriella

Hej bim! Jag tänkte bara höra vad du tycker om skolmaten? :) Är det många elever som läser din blogg eller påpekar att du skriver blogg?
Ha en kväll!

2008-03-26 @ 22:43:39
Postat av: Bim

---> Gabriella: Heja. Vår skolmat är bra. Själva maten är väl inget speciellt, ganska ordinär och vanlig. Men vår salladsbuffé är extraordinär och ovanlig! Upp till fyrtio olika skålar om dagen har vi!

Ingen elev har någonsin sagt eller påpekat att dom läser min blogg.

Ha det bra du också.

2008-03-27 @ 14:18:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0