Dagens Dagbok - Söndagen den 23 mars 2008 - Eftermiddagen.

När allt jobb var klart här hemma, så satte jag mig i köket med datorn. Bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.


Borzko och Jimmy åkte iväg med båda bilarna till OKQ8 och tankade dom, och kollade olja, luft, vatten, och allt sånt på dom.


Vid tvåtiden så vaknade Jenny och gick upp. Hon åt då frukost, Jimmy åt lite lätt lunch, och Borzko och jag tog en fika. Och så blev det en pratstund för oss alla fyra.


Sen vid tretiden så åkte Borzko iväg hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Och vid halvfyratiden så stack Jenny iväg. Hon skulle bort på påskmiddag, och Jimmy var snäll och skjutsade henne dit. Först så skulle dom möta upp med Jocke och Tindra vid Älvsjö Station. Och sen så skulle Jimmy skjutsa alla tre hem till Jockes Mamma.


Jag åt middag för mig själv vid fyratiden. Jimmy skulle ju också bort på påskmiddag senare, så det var bara jag som skulle äta middag hemma i dag. Jag åt en massa goda rester från i går. Bland annat vitlökssill, rökt lax, och kräftstjärtar.


Jimmy kom tillbaka hem igen vid strax efter fyra. Han satt då på sitt rum vid datorn. Och jag satt i köket med min dator.


Sen vid halvsextiden så åkte Jimmy och jag iväg i bilen. Och så skjutsade jag honom dit han skulle på påskmiddag: hem till Jimmys och Jennys kusin Maria och hennes fästman Patric, som bor i Älvsjö. Sen senare så skulle även Jenny komma dit också.


På vägen hem så stannade jag till i Centrum och köpte mig två av mina laster: Ben & Jerrys Cookie Dough Glass, och vanliga saltade Chips.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0