Dagens Dagbok - Söndagen den 23 mars 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Vaknade första gången när Jenny kom hem från sitt nattjobb, vid sjutiden. Sen så somnade jag om och sov en stund till, tills alarmet på mobilen larmade klockan halvåtta. Somnade vid halvtvåtiden i går, och sex timmars sömn är oftast precis lagom för mig, så därför gick jag upp halvåtta. Duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det en frukost och en fika i köket, samtidigt med lite nyhetsläsning i datorn.


Borzko vaknade och gick upp vid niotiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Och sen så åt han förstås frukost. Jag tog en fika till då, och så satt vi och pratade en stund vid köksbordet.


Sen så satte vi igång med att göra lite nytta. Vi hjälptes åt med veckostädningen. Jimmys och Jennys lakan hade jag bytt och tvättat redan i går. Nu bytte jag och tvättade mina och Borzkos lakan. Handdukar och kläder blev också tvättade och tumlade. Och så gjorde vi den vanliga städningen: dammsugning, torkning av golven, och skurande av toaletten och badrummet.


Vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt då frukost, och jag tog en fika till då och gjorde honom sällskap.


Efter det så fortsatte jag och Borzko med veckostädningen. Jimmy satte sig på sitt rum vid datorn. Och sen vid tolvtiden så blev det lite lätt lunch, och en fjärde fika för dagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0