Dagens Dagbok - Tisdagen den 4 mars 2008 - Kvällen.

Sen så kom Jimmy hem från jobbet vid halvsjutiden. De hade haft möte på hans jobb, och de hade också fått middag där.


Jag, Jimmy, och Jenny satte oss då i köket när Jimmy kom hem, och så fikade vi. Satt där sen och pratade, och pratade.


Vid halvåttatiden sen så kom Borzko hem från jobbet. Han gjorde oss då sällskap i köket och så åt han middag.


Satt där sen alla fyra till åttatiden. Jimmy gick då in och duschade, och sen efter det så gjorde Borzko det.


Jenny ville titta på teve uppe i vardagsrummet, mellan åtta och nio, så jag tog då med min dator, och så gjorde jag henne sällskap där uppe.


Nu blir det väl bara lite allmänt slöande för oss alla fyra resten av kvällen. Det har varit en mysig kväll i kväll, för Jenny var hemma, och också för att vi satt så länge i köket och pratade. Först bara Jenny och jag. Sen jag, Jenny, och Jimmy. Och slutligen också Borzko.

Kommentarer
Postat av: Anonym

hej bim! jag skulle vilja se mer av er skolmat! är så nyfiken på hur maten är nu för tiden. äter du jämt av salladsbuffén bara, är den vanliga skolmaten så dålig..hehe?
fota fota!

2008-03-05 @ 12:58:17
Postat av: isabelle

Du borde ta foton på dina dagens lunch på jobbet, alltid intressant att få veta vad du äter till lunch eller middag, dessutom är din blogg jätte bra :D

2008-03-05 @ 14:10:56
Postat av: Bim

---> Anonym: Hej. Jag tycker att vår mat är jättebra. Det är inte för att jag tycker att den är dålig, som jag alltid äter bara av salldsbuffén. Utan det är för att vi har en så underbar salladsbuffé, så jag tycker att det räcker med den. Lite nyttigare också. Sen så handlar jag ju ofta hem mat från skolan till middag, när det blir över mat. Och då blir det ju "bara" mat, och inte från buffén. Jag ska fundera på om jag ska ta lite mer kort från jobbet, till exempel på maten.

2008-03-05 @ 17:26:56
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Isabelle: Okej. Jag ska fundera på saken. Kanske ska ta lite mer kort från jobbet också, på maten och på annat. Tack för berömmet om min blogg! :-D

2008-03-05 @ 17:27:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0