Dagens Dagbok - Torsdagen den 20 mars 2008 - Eftermiddagen.

I dag så åkte jag inte hem direkt efter jobbet. Utan jag åkte istället till McDonalds i Västberga och hämtade upp Jenny som också slutade klockan två i dag.


Sen så åkte vi till IKEA i Kungens Kurva, för att köpa nya mattor till vår inglasade balkong/ingång på bottenvåningen.


Men först så gick vi så klart och fikade! Det gör ju nästan alltid Jenny och jag när vi är någonstans! Vi tog varsin cappuccino, och varsin ostfralla. Sen så delade vi på en chokladboll och på en blåbärsmuffins. Och så satt vi och pratade en stund.


Sen så plockade vi ihop det vi skulle ha, två stora mattor, och tre små dörrmattor. Dom stora kostade 150:- kronor styck, och dom små kostade 20:- kronor styck.


När vi kom hem till Farsta sen, så hade Jimmy kommit från jobbet.


Jenny var bara hemma en kort stund, plockade ihop lite grejer som hon skulle ha med sig, och sen så stack hon i väg till tunnelbanan för att åka hem till Jocke i Södertälje.


Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund.


Sen vid halvsextiden så åkte Jimmy och jag iväg. Först så åkte vi ut till Nacka Strand och hämtade upp Jimmys kompis Kristian på hans jobb där. Sen så åkte vi ut Silja-Terminalen i Värtahamnen, där jag lämnade av Jimmy och Kristian.


Dom skulle åka med båten Silja Festival till Åbo, tillsammans med ungefär femton stycken kompisar. I morgon kväll så kommer dom hem igen.


Jag åkte sen tillbaka hem till Farsta, och kom hem vid sjutiden. Borzko var då hemma, han hade kommit hem vid sextiden i dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0