Dagens Dagbok - Torsdagen den 6 mars 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Var bara inne en kort stund, och sen så gick jag ut på en promenad. Det var sex grader varmt, och en strålande sol. Lite blåsigt var det tyvärr, men inte alls lika kalla vindar som det har varit de senaste dagarna. Och snön som låg i morse, den var borta nu.


Jag gick runt omkring i Farsta, bland annat förbi Farstastrandsbadet och Farsta Gård, i ungefär en timme. Lyssnade på en ljudbok gjorde jag under tiden. (Se två mobilbloggade bilder längre ner.)


Sen så gick jag till Centrum, och så var jag på Konsum och handlade lite. Bland annat så köpte jag glass, som jag ska ha med mig till jobbet i morgon. Jag fyller ju 47 år i morgon, så jag ska bjuda på det till eftermiddagsfikat i morgon.


När jag kom hem så höll jag på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt.


Jimmy jobbade över i en timme i dag. På vägen hem så stannade han till vid Centrum, och var och handlade en födelsedagspresent till nån viss person tror jag... ;-D


Vid strax före fem så kom han hem, och då åt han och jag middag tillsammans. Sen så satt vi där och pratade och fikade, så när Borzko kom hem från jobbet vid strax före sex, så satt vi fortfarande kvar. Då åt Borzko middag, och Jimmy och jag gjorde honom sällskap. Sen efter middagen så duschade både Borzko och Jimmy i tur och ordning.


Jenny jobbade i förmiddags, och sen så var hon i skolan på eftermiddagen. Och efter det så åkte hon hem till Jocke i Södertälje, och hon sover även där i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0