Dagens Jobb - Onsdagen den 26 mars 2008.

Jobbade i dag också förstås. Först så var jag i skalen och fixade grönsakerna. Och sen så var jag i disken och diskade.


Vi serverade fiskpanetter och potatismos i dag.


En kollega var ledig, och en annan kollega var sjuk.


Sen så stack vi alla iväg från jobbet vid halvtolvtiden. För vi skulle på studiebesök hos mattanter i en annan skola, i en närförort. Dom var på besök hos oss under sportlovet, och nu var det vår tur att besöka dom.


Vi blev sju stycken som åkte, och vi samåkte i två bilar. Vi kom dit vid tolvtiden. Först så gick vi en rundvandring i deras lokaler, och sedan så fikade vi och satt och pratade.


Det var ett jättetrevligt besök. Kul att få se ett annat kök, en liknande arbetsplats som vår egen. Och få höra och se deras arbetsrutiner.


Vid kvart över två så åkte vi därifrån. Släppte av tre arbetskollegor på vägen hem, och kom till Farsta vid halvtretiden.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Det låter ju precis som förra veckan..."en ledig och en sjuk..."
Är det samma fortfarande eller har vi rotation på eländet? Kul att ni kom iväg på besöket iallafall, jag är lite avundsjuk när jag inte kunde vara med för det är verkligen roligt att vidga vyerna! Fast jag får ju göra det på egen hand mycket oftare än ni andra förstås...
*kram*

2008-03-26 @ 21:34:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Nej, det är andra nu. "S" är sjuk och "N" är ledig. Men den här veckan så gör det ju inte ett endaste dugg! För det är ju så lugnt när det är påsklov!

Ja, det var jätteroligt i dag! Men du ser väl andra vidgade vyer för jämnan nu!

Kram!

2008-03-26 @ 21:51:18
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Bim -> Alltså är det inget bra att vara ledig, "S" var väl det förra veckan? ;-D Jag ser mycket mindre än vad jag skulle vilja, det blir för tillfället mycket jobb på kontoret och inte så många arbetsplatsbesök, men det går ju i vågor sånt där
:-) *kram*

2008-03-26 @ 22:06:59
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, det stämmer. Farligt att vara ledig. För "S" var ju ledig förra veckan. Men hon kom tillbaka i dag. Ses i morgon förresten! *kram*

2008-03-27 @ 14:16:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0