Dagens Jobb - Torsdagen den 6 mars 2008.

Jobbade så klart som vanligt i dag också. Och precis som tidigare i veckan, så var jag först halva dagen i skalen och fixade grönsakerna, och sen den andra halvan av dagen så var jag i diskrummet och plockade disk och skötte grovdisken.


I dag så serverade vi Tacobuffé. Och det innebar: tacokryddad köttfärs, tortillabröd, tacochips, salsasås, riven ost, gräddfil, plus massor med andra tillbehör, och massor med olika sorters grönsaker.


Självklart så är det ju en mycket populär rätt, så det blev en mycket hektisk dag både i matsalarna och i diskrummet.


Vi hade personalbrist i dag också, för en av kollegerna var fortfarande sjuk. Så jag och min kollega fick ingen hjälp i diskrummet i dag heller, bara med vagnarna.


Men allt flöt ändå på rätt så bra i dag, och inget speciellt hände.

Kommentarer
Postat av: Nilla

Jag tycker att ni serverar mycket god mat, känns inte som så mycket är halvfabrikat. Kanske har jag fel, eller så är det att du beskriver maten så bra, så det känns inte som det är en skolmatsal det handlar om, mer som en lunch restaurant. Önskar våra kokerskor skulle få komma och se hur en salladsbuffé ska se ut :)
Nu blev jag hungrig igen :)

2008-03-06 @ 19:55:11
Postat av: Bim

---> Nilla: Vi serverar mycket god mat. Men jag måste ju erkänna att vi faktiskt har en hel del halvfabrikat. Även ibland också helfabrikat. Men också självklart ibland helt hemlagat. Det är nog en lagom salig blandning av alla olika varianter. Men oavsett vad det är, så tycker i alla fall jag, att det alltid är bra mat!

Och vår salladsbuffé är ju helt outstanding! Och hemlagad! Den är vi oerhört stolta över! :-D

2008-03-06 @ 20:01:02
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0