Ledig dag i morgon! :-D

Ja, i morgon så har jag en ledig dag! Har tagit ut åtta timmars komptid. För det är ju min dotters artonårsdag i morgon! Och vi tänkte ha en dag ihop då, eftersom hon också är ledig.

Hon ska sola, och klippa sig. Vi ska till banken för att fixa ett nytt bankkort till henne. Vi ska ordna ett nytt mobiltelefonabonnemang till henne. Vi ska shoppa, och luncha, och fika. Och ha det allmänt mysigt hela dagen.

Sen framåt tretiden så åker hon hem till Jocke. Och så ska hon fira resten av sin födelsedag tillsammans med honom. Och sen är dom båda två lediga på fredag, och ska tillbringa dagen i hop.

På fredagskvällen sen så kommer dom hit. Och så ska jag, Borzko, Jimmy, Jenny, och Jocke gå ut och äta. Och sen ha en familjekväll här hemma. Och så sover Jenny och Jocke här.

På lördagen sen så åker jag och Borzko ut till min föräldrars landställe. Och så ska Jenny ha sin artonårsfest här hemma för alla sina kompisar.

Så Jenny blir verkligen firad många gånger! I fredags, i lördags, i morgon, på fredag, och på lördag! Fem gånger! Men det kan man väl var värd när man blir myndig!

Det ska i alla fall bli skönt att ha en ledig dag i morgon, och mysigt att vara med Jenny hela dagen.

Kommentarer
Postat av: Snurran

Ha en himla mysig dag i morgon! *kram*

2008-03-12 @ 22:34:53
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Tack ska du ha! Det ska jag verkligen försöka att ha! *kram*

2008-03-12 @ 22:38:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0