Om vi skulle göra som i artikeln, då skulle vi förlora många matgäster! ;-D

Ja, om vi skulle förbjuda killar (och även vissa tjejer) med "häng" att äta i vår matsal där jag jobbar,
då skulle vi förlora väldigt många lunchgäster! ;-D

Läs artikeln här.

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha :p sjukt. fast häng är inte så vanligt längre kanske hos de yngre men inte i min skola..

2008-03-20 @ 20:52:00
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, finns det liksom inget viktigare att reta upp sig på!? Än att kalsongerna syns?!

I vår skola är det rätt så vanligt med häng. Dom flesta har bara lite häng. Men det finns ju några som typ visar nästan hela kalsongerna. Jag är mest imponerad av att dom lyckas med att gå utan att brallorna ramlar ner! ;-D

2008-03-20 @ 20:56:49
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

I alla tider har vi väl som unga försökt att "sticka ut" och göra något som retar den äldre generationen eller hur? Men vad jag vet så blev vi aldrig avstängda från skolmaten fast somliga hade tuppkam och säkerhetsnålar i kinden? Det är bara fånigt att hetsa upp sig på häng - det måste finnas viktigare saker att ta tag i för skolans ledning!

2008-03-20 @ 21:29:08
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag tycker precis som du! Finns nog mycket viktiga saker att lägga ner energi på i skolorna i dag. Istället för att reta sig på ungarnas klädval. Mods, hippies, punkare, med mera... Finns alltid klädval som har retat vissa i den äldre generationen.

2008-03-20 @ 21:34:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

Jag fattar inte varför det fasas så mycket över häng NU, det hade killarna redan "på min tid" och jag gick ut nian för 10 år sedan det är ju inte direkt något nytt påfund.

2008-03-21 @ 00:06:26
URL: http://www.viktigtbeslut.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Nej, jag håller med dig. Det finns väl värre saker att störa sig på i skolan, än häng på brallorna!? Ta tag i trakasserier, mobbing, skolk, förstörelse, och mycket annat istället!

2008-03-21 @ 10:21:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anna

Bim: ja precis, själv blev jag mobbad 8 år av min skoltid, och det är något som aldrig kommer att försvinna, men det måste läggas mer resurser på att motverka det än på något fånigt mode. det är väl viktigare att eleverna lär sig respektera varandra och vara snälla och trevliga, än att de inte har häng på brallorna. De kommer i allafall att sluta kmed hänget när de blir äldre (annars så får de väl börja jobba i någon branch där det är okej med häng elelr ha det på fritiden då), men respekt och snällhet måste man öva på och lära sig om hela livet.

2008-03-21 @ 16:11:14
URL: http://www.viktigtbeslut.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Mycket bra skrivet av dig! Jag har själv haft turen att inte bli mobbad, och inte heller mina barn har blivit det. Men man har ju ändå sett mycket både när jag gick i skolan, och när mina barn gjorde det, och nu när jag jobbar i skolan.

Lär eleverna respekt, empati, att visa hänsyn, etik och moral, och sånt istället för att bråka om kläder.

2008-03-21 @ 16:17:12
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0