Tjejsnack - Vecka 11 - 2008.

"Tjejsnack - Tjejer svarar på fem frågor i veckan".

Vecka 11 - 2008.
Ämne: Våren.


Vad är ett riktigt bra vårtecken?
Oj, oj, oj, det finns ju så många! Jag tar några stycken här. När man äter årets första glass utomhus. När man ser den första tussilagon. När man byter till sommardäck på bilen. När man byter från vinterjacka till vårjacka. När solen värmer på promenaden. När man hör fåglarna kvittra. Och massor med annat.

Känner du av våren på något speciellt sätt, hur?
Ja, jag känner att jag vill shoppa nya kläder och skor! ;-D

Har du sett någon vårblogga än, vilken?
Ja, snödroppar, vårgäck, och krokus. Och tulpanblad.

Vad är det sämsta med våren?
Att man ser hur smutsiga alla fönster är...

Vad är det bästa med våren?
Att man har allt det underbara framför sig! Våren, sommaren, sommarlovet, semestern!


Kommentarer
Postat av: Natalie

Vårtecken (i Sverige): när gruset på gångvägarna sopas bort.

2008-03-14 @ 13:10:10
Postat av: Bim

---> Natalie: Hahaha! Ja! Det har du faktiskt rätt i! :-)

2008-03-14 @ 15:43:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mia

Hej Bim! Jag har läst din blogg i ungefär 4 månader och jag tycker att det är så mysigt. Jag är bara 15 år men tycker iallafall att det är intressant och du verkar vara en så oerhört bra mamma! Det verkar som att du liknar min på många sätt ;-) Men jag har tänkt på en sak ganska länge. Hur har du råd med att "skämma bort" dig själv och din familj så pass mycket? Du verkar vara väldigt generös och inte heller verkar du dra dig för att köpa saker och ting när du har lust. Verkligen inget fel med det, det är bara roligt att se vad du införskaffar, men känner du ibland att du lägger ut för mycket pengar?Lönerna inom skolan vet jag inte är så bra, det är därför jag undrar.. Jag menar inte att snoka eller så. Helt upp till dig om du vill svara!
Kram! /Mia

PS. Jenny verkar vara en riktig härlig tjej. Jag förstår att du är stolt över henne! DS.

2008-03-14 @ 16:28:09
Postat av: Bim

---> Mia: Hej Mia! Kul att du gillar min blogg! Och kul att du tycker att jag verkar vara en bra Mamma! Och roligt också att höra att du också har en bra Mamma! Kul att tycker att Jenny verkar vara en bra tjej också. Jag är verkligen jättestolt över henne! Och även över Jimmy!

Att jag kan unna mig och min familj en massa extra ibland, det beror på att jag har ärvt en hel del pengar av min farbror. Det mesta av pengarna är slut, för vi tog det till kontantinsatsen när vi köpte lägenheten. Och vi köpte en massa nytt då när vi flyttade. Sen så åkte vi till Thailand förra julen också. Men lite pengar har jag kvar, och dom tar jag av när vi köper något extra. Jag är (tyvärr kanske..) inte så mycket för att spara, så snart är arvet slut. Borde kanske spara till min ålderdom, men det är ju så tråkigt... Det var ju pengar jag inte hade räknat med, och egentligen inte hade förtjänat, och då får man väl göra av med dom! ;-D

2008-03-14 @ 16:36:20
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mia

Halloj! Kul att få svar. Förstår då hur du kan lägga ut så mycket pengar på nöjen, fortfarande inget illa menat :-) Precis som du är jag inte mycket för att spara och som du säger, dem pengarna skulle du ju egentligen inte ha haft och det gör ju allt lite lättare och kanske lite mer "tillåtet" ;-)
Resan till Thailand verkar ha varit väldigt rolig, med tanke på att du utnämnde det som den bästa resan i ditt liv och vad jag läste så har du varit i många länder.. Kul! Har ni några planer på att åka utomlands snart igen? Sånt är så roligt att läsa om :)

Jag är säker på att Jimmy är minst lika härlig som Jenny! Mvh

2008-03-15 @ 00:05:22
Postat av: Bim

---> Mia: Hej igen. Jag svarar alltid på frågor. Utom om dom är alltför personliga. ;-D

Jag vet ju att jag borde spara mer, och jag kanske ångrar mig en dag att jag inte gjorde det, men då får jag väl göra det! Det är ändå oväntade pengar som jag inte räknade med. Och jag tycker att det är härligt att få vara lite slösig då.

Thailand var helt underbart! Precis som jag hade drömt om! Kolla gärna in fotograferier därifrån, det finns länk till höger.

Vi har inga utlandsplaner för tillfället. Men jag skulle vilja åka någonstans i sommar...

Jimmy är en toppenkille! Helt outstanding! :-D

2008-03-15 @ 08:30:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Mia

Tack för allt! Då vet jag det jag ville veta ;) Kram

2008-03-15 @ 11:24:19
Postat av: Bim

---> Mia: Varsågod! Det var så lite så! :-D

2008-03-15 @ 14:01:01
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0