Dagens Dagbok - Fredagen den 16 maj 2008 - Kvällen.


Jag och mina jobbarkompisar möttes sen upp på restaurang Skebohof i Högdalen. Vi var nio kollegor som var där, bara en saknades. Och så kom även vår före detta chef som numer är pensionär.


Sen så satt vi där och åt och drack och pratade och skrattade i ungefär fyra timmar. Jättetrevligt hade vi det.


Jag åt av den kombinerade kina- och sushi-buffén. Fyra gånger var jag framme och tog mat... Väldigt gott var det. Och efter maten så beställde jag in friterad glass med mangosås. Också väldigt gott. Två koppar kaffe blev det också, och även två flaskor mineralvatten till maten. Och alltihopa gick på ganska så exakt tvåhundra kronor. (Några fotografier kommer i separat inlägg.)


Vid halvtiotiden så drog vi oss alla hemåt. Borzko var hemma när jag kom hem. En liten pratstund blev det med honom först. Sen så satte sig han i sovrummet för att titta på semifinalen i ishockey mellan Sverige och Kanada.


Själv så satte jag mig i vardagsrummet, och så tittade jag på tre teveprogram som jag hade spelat in tidigare på kvällen: "Så ska det låta" med bland annat Bröderna Rongedal, "Var fan är mitt band?" med Magnus Uggla, och "Berg flyttar in" med Nanne Grönwall.


Jimmy är på fest och kommer väl förmodligen hem sent i natt.


Jenny jobbar ett nattpass på McDonalds mellan tio och sju, så hon kommer hem hit vid åttatiden i morgon bitti, och ska sen sova hela dagen.


Nu är klockan tolv, och efter att jag har bloggat klart, så ska jag läsa lite bloggar, innan det är läggdags. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0