Dagens Dagbok - Fredagen den 2 maj 2008 - Andra Halvan av Eftermiddag + Kvällen.

Ja, som jag skrev tidigare, så åkte jag, Borzko, Jimmy, och Jenny iväg vid strax före fem. Vi hämtade upp Jocke vid Älvsjö Station, och åkte sen vidare till Örby och mötte upp med Mamma och Pappa där.


Sen så gick vi in på den grekiska kolgrillsrestaurangen "Santorini". Och så blev det förrätt, varmrätt, efterrätt och kaffe. Det var otroligt god mat, och vi var jättenöjda alla sju.


Jag åt en förrätt som jag inte kommer ihåg vad den hette, och jag glömde också att ta kort på den. Men det var någon sorts paprikaröra med bröd. Jättegod var den i alla fall.


Till varmrätt så åt jag en blandad vegetarisk grillad tallrik. Det var grillad haloumi, vindolmar, spenatfyllda piroger, och någon sorts ostfyllda rullar. Plus grillade grönsaker, och så bulgur till, och tzatziki. Fantastiskt gott var det.


Och till efterrätt så blev det vaniljglass med chokladsås och kex. Och kaffe till det. Till maten så drack jag mineralvatten.


Vi satt och åt, drack, pratade, och skrattade i ungefär två timmar. Sen så promenerade Mamma, Pappa, och Borzko hem till Mamma och Pappa. Jag skjutsade Jenny, Jocke, och Jimmy hem till Jockes syster i Ormkärr, där dom skulle möta upp med ett gäng, och sen fortsätta in till stan och ut på krogen.


Sen så åkte jag också hem till Mamma och Pappa. Och så spelade vi ett parti Canasta. Jag spelade ihop med Mamma som vanligt, och vi vann partiet över Pappa och Borzko.


Vid halvtiotiden sen så åkte Borzko och jag hem, eftersom Borzko skulle upp tidigt i morgon. Egentligen så skulle han ju vara ledig i morgon. Men hans chef ringde på eftermiddagen och frågade om Borzko kunde hoppa in och jobba extra i morgon, eftersom dom hade fått in en massa sjukanmälningar. Och Borzko var förstås snäll som vanligt och ställde upp.


När vi kom hem så gick Borzko och la sig nästan direkt, vid tiotiden. Jag tog med min dator och gick upp till vardagsrummet och satte mig. Satte också igång teven och dvd:n, för jag hade spelat in "Så ska det låta", "Var fan är mitt band?", och "Berg flyttar in".


Nu är klockan elva, och jag har tittat på det första programmet. Ska titta på dom andra två också, och då kommer dom att vara slut vid tolvtiden. Då går jag nog och lägger mig och läser i min bok i en timme. Och så blir det väl sovdags vid ettiden för mig.


Bilder från kvällen kommer strax i ett separat inlägg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0