Dagens Dagbok - Fredagen den 2 maj 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.


Borzko hade sin lediga dag i dag, så han var hemma. Han gick upp vid åttatiden, och genomgick då sina morgonbestyr, och åt sen frukost.


Jimmy jobbade som vanligt i dag, och hade gått upp klockan fem, och åkt till jobbet, för att jobba som vanligt mellan sex och tre.


Jenny sov hos Jocke i natt. Hon var ledig från skolan i dag, men hon jobbade istället. Så hon hade gått upp tidigt, och åkt iväg för att jobba ett pass mellan åtta och tre i dag.


Vid niotiden så satte Borzko och jag igång med veckostädningen. Vi hjälptes åt med allt, och det blev det vanliga: dammsugning, torkning av golv, skurande av toaletten och badrummet, putsning av speglar och glasytor, lite dammande, byte och tvätt av handdukar, byte och tvätt av alla lakan, tvätt av kläder, bortforsling av glas och tidningar till återvinningskärlen, med mera.


När vi var klara så åt vi lite lätt lunch, och tog en fika. Hade tänkt att kanske gå en liten promenad när vi var klara. Men lagom till dess, så hade regnet kommit hit, så den idén struntade jag snabbt i.


Borzko åkte iväg med bilen för att tanka den, och kolla allt på den, typ olja, vatten, luft och sånt. Han skulle även handla lite mjölk och några andra saker på vägen hem.


Själv så satte jag mig uppe i vardagsrummet och så började jag att läsa i en ny bok: "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini.


Kommentarer
Postat av: maria

har du ngt tips på hur man som ungdom kan få jobb? jag är 17 bast och kommer vara pank i sommar, fast jag bara söker, söker och söker! åhh...
bra blogg förrsten kram maria

2008-05-02 @ 15:22:42
Postat av: Bim

---> Maria: Mina båda barn har ju jobbat på McDonalds. Jimmy började när han var 15 år, och Jenny när hon var 16 år. Så där kan jag ju rekommendera dig att söka. Annars så brukar man ju kanske kunna få jobb i mataffärer. Och kanske på caféer. Lycka till. Och tack för berömmet om bloggen.

2008-05-02 @ 15:27:26
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Vad duktiga ni är! :-)

2008-05-02 @ 16:07:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det är vi! ;-D

2008-05-02 @ 16:10:41
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0