Dagens Dagbok - Fredagen den 23 maj 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag från jobbet i dag, som han oftast har på fredagar. Först så hade han varit och lämnat blod, och sen så hade han tagit hand om veckostädningen. När jag kom hem så tog vi en fika och en pratstund.


Jenny kom sen hem från skolan vid halvtretiden. Då gick hon och jag nästan genast till Centrum, för hon skulle shoppa lite. Vad hon köpte kan läsas om och ses bilder på i hennes blogg. Jag köpte mig en svart kortärmad liten kofta på Gina Tricot för 150:- kronor.


Sen vid halvfyratiden så kom även Jimmy till Centrum, direkt efter jobbet, för han skulle köpa sig ett nytt spel till PlayStation 3. "Grand Theft Auto 4" köpte han på Game. Efter det så gick vi till SystemBolaget och handlade lite.


När vi kom hem så åt jag, Jimmy, och Borzko middag direkt. Jenny skulle inte ha, för hon skulle bort och äta middag. Både Jimmy och Jenny duschade sen i tur och ordning och gjorde sig i ordning.


Vid halvsextiden så stack Borzko iväg till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför i morgon, för han ska jobba extra i morgon.


Jenny stack iväg vid sextiden. Hon skulle hem till en kompis på middag och för att fira hennes artonårsdag.


Jimmy satte sig på sitt rum. Han spelade förstås sitt nya tevespel. Och så började han även att formatera om Jennys dator.


Jag satte mig i köket med min dator.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0