Dagens Dagbok - Fredagen den 30 maj 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem, för han hade haft sin lediga dag från jobbet i dag, som han oftast har på fredagar. Och han hade även denna fredag varit snäll och gullig och tagit hand om veckostädningen.


Nästan direkt när jag kom hem, så kom det en tekniker hit från ComHem. Vi har haft lite problem med hastigheten på vårt bredband sen en tid tillbaka, så därför hade vi beställt hem en tekniker.


Han åtgärdade någonting i utrustningen i källaren, och så bytte han ett uttag/jack här i lägenheten. Så nu ska det fungera bättre och snabbare hoppas jag.


Borzko tog en sväng till Centrum, för han hade några ärenden att uträtta. Och då hämtade han även ut mitt stora bokpaket från AdLibris med fjorton stycken nya böcker.


Jimmy kom hem från jobbet vid fyratiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Sen så åt jag, Borzko, och Jimmy middag tillsammans. En fika efteråt, och en pratstund, blev det också.


Sen så stack Jimmy iväg med bussen. Han skulle först hem till en kompis i Högdalen. Sen så skulle dom vidare ut på Djurgården för att möta upp ett helt gäng med kompisar, och för att festa lite.


Jenny åkte direkt hem till Jocke efter skolan i dag. Hon skulle vara där på kvällen. Sen så skulle hon åka iväg till jobbet på McDonalds i Västberga för att jobba ett nattpass mellan elva och sex. Och i morgon bitti så kommer hon hit hem och sover här på dagen i morgon.


Borzko stack iväg till jobbet en sväng för att hämta hem lastbilen, för han ska jobba extra i morgon.


Jag tog med mig datorn, och så satte jag mig i soffan på den nedre balkongen. Jag njöt av eftermiddags- och kvällssolen fram till klockan halvsju, då den försvann bakom huset framför oss. Pratade lite med en av grannarna också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0