Dagens Dagbok - Fredagen den 9 maj 2008 - Kvällen.

Vid kvart i sju sen så åkte vi alla fem iväg. Jag, Borzko, Jimmy, Jenny, och Jocke. Vi åkte till Globen, och parkerade i p-huset där. Sen så gick vi och mötte upp med Anette, Kenneth, Mathias, Maria, och Patric på en uteservering precis utanför Annexet. Det var även cirka tio personer till som vi kände där.


Vi pratade en stund, och vid halvåttatiden så gick vi alla in i Annexet för att se Glenns Orkester spela och uppträda. (Se det här inlägget + det här inlägget.) Vi ställde oss hyfsat långt fram, och lite ut mot kanten. Där såg vi riktigt bra, även vi som inte är så långa.


Dom började klockan åtta, spelade en och en halv timme, till halvtiotiden, hade en paus på nästan en halvtimme, och spelade sen en och en halv timme till, till halvtolvtiden.


Jag tyckte att det var jättebra. Både jättebra musik, och bra och roliga sketcher. Kristian Luuk var med som konferencier.


Jimmy stack iväg lite innan det var slut, vid elvatiden. Han skulle hämta upp fyra kompisar, och sen så skulle dom åka till en av kompisarnas föräldrars landställe i Norrtälje. (Jag bad att han skulle ringa när dom kom fram, för jag är ju alltid orolig när han är ute och kör, speciellt på nätterna och ute på landsvägar där det kan finnas många djur. Och han ringde mig sen vid tvåtiden och sa att dom var framme då.)


Det fanns lite planer på att vi kanske skulle gå ut någonstans efter konserten, sätta oss någonstans och ta något att dricka, och prata lite. Men konserten höll på mycket längre än vad vi trodde, så när den var slut, vid halvtolvtiden så åkte jag, Borzko, Jenny, och Jocke hem. Jag vet inte riktigt hur dom andra gjorde, om dom gick ut, eller om dom åkte hem.


Vi fyra gick till Gullmarsplan, och så tog vi ersättningsbussen till Farsta. Och var hemma vid tolvtiden. Sen så gick vi alla och la oss direkt när vi kom hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0