Dagens Dagbok - Lördagen den 24 maj 2008 - Eftermiddagen.

Jag satt sen med min dator inne på Jimmys rum en stund till halvettiden. Sen så flyttade jag ut och satte mig i köket en stund.


Borzko kom hem från jobbet vid halvettiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Och sen så satte han sig också i köket, och så läste han i sin bok.


Vid tvåtiden, när solen äntligen kommer till vår lilla uteplats, så flyttade vi båda två ut dit i stället. Borzko läste. Och jag varvade datorstunder med min bok: "En shopaholic i New York" av Sophie Kinsella.


Jimmy satt inne på sitt rum och spelade "Grand Theft Auto 4" på PlayStation 3, samtidigt som han fixade i ordning Jennys dator.


Sen vid halvfyratiden så stack Jimmy iväg med bilen. Han skulle möta upp med Jenny på hennes jobb när hon slutade klockan fyra, för att lämna datorn till henne. Jocke mötte också upp där. Jimmy lämnade datorn, och dom åt middag där på McDonalds alla tre.


Efter det så åkte Jenny och Jocke hem till Jocke i Södertälje. Och Jimmy åkte hem till sin kompis Kristian i Högdalen.


Borzko och jag åt middag vid fyratiden. Sen efter det så satte vi oss på balkongen på övervåningen. Borzko läste i sin bok igen. Jag varvade datorn med boken. Jag läste ut boken som jag började på i morse, och så började jag på en ny bok: "Mordet på Harriet Krohn" av Karin Fossum.


Sen så satt vi där och njöt av eftermiddags- och kvällssolen till sjutiden, då solen försvann bakom huset framför. Då blev det lite för kallt att sitta där, så då flyttade vi in till vardagsrummet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0