Dagens Dagbok - Lördagen den 3 maj 2008 - Eftermiddagen.

Vid tolvtiden så vaknade Jimmy och gick upp. Och strax efteråt så vaknade också Jenny och Jocke och gick upp. Dom tre åt frukost då, och jag åt lunch. Sen så satt vi länge och fikade och pratade.


Vid ettiden sen så gick Jimmy in och duschade och gjorde sig i ordning. Och när han var klar så satte han sig på sitt rum vid datorn.


Jenny och Jocke gick in på Jennys rum och la sig i sängen igen. Dom låg och tittade på teve och låg och mös och sov en stund också.


Jag satte mig i köket med min dator. Och efter en stund så varvade jag med boken också.


Vid halvtvåtiden så kom Borzko hem från jobbet. Han duschade då och gjorde sig i ordning. Sen när han var klar så satte han sig också i köket och läste i sin bok.


Sen vid halvfyratiden så åkte Borzko iväg hem till sin Mamma för ett besök. Han brukar ju alltid åka dit på söndagar, men eftersom han ska på fotbollsmatch i morgon, så åkte han dit i dag istället.


Vid fyratiden så vaknade Jenny och Jocke för andra gången och gick upp. Och då åt jag, Jimmy, Jenny, och Jocke middag tillsammans.


Och precis som nästan alla lördagar i vår familj, så blev det pizza från vår lokala pizzeria på gatan. Jimmy och Jocke åt varsin pizza, och Jenny och jag delade på en pizza. Hon hade salami på sin halva, och jag hade räkor på min halva.


Efter maten så satt jag i köket och delade min tid mellan datorn och boken. Jimmy satt och spelade tevespel på sitt rum. Och Jenny och Jocke var på hennes rum.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0