Dagens Dagbok - Lördagen den 3 maj 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju. Men jag hade lite ont i huvudet när jag vaknade, och kände mig lite trött, så jag låg och drog mig till halvåtta innan jag gick upp. Duschade sen och gjorde mig i ordning. Och så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.


Huvudvärken och tröttheten kanske kom sig av att jag sov lite oroligt i natt. Det gör jag nästan alltid när Jimmy och Jenny är ute och festar. Förmodligen så har jag väl oro i kroppen för att det ska hända dom någonting.


La mig vid halvettiden i går. Vaknade första gången vid ettiden när Jenny ringde och sa att allt var bra. Andra gången vaknade jag vid halvfemtiden när Jimmy kom hem. Tredje gången vid femtiden när Jenny och Jocke kom hem. Samtidigt, vid femtiden, så larmade Borzkos mobil, för han skulle ju upp och jobba extra i dag. Sen som sagt var så vaknade jag ju till flera gånger till under natten för att jag sov så oroligt.


Strålande sol var det när jag gick upp. Men det såg ut som om det skulle bli molnigare under dagen, så jag beslöt mig för att komma iväg ut på en tidig promenad i dag. Så vid niotiden, när jag var färdig, gav jag mig iväg.


Jag gick genom Farsta Centrum, och mot Farstastrandsbadet. Sen så gick jag den vackra strandpromenaden mot Farsta Strand. Vände sen och gick tillbaka, och förbi Farsta Gård, och sen mot Farsta Centrum. Fotografier från promenaden kommer i ett separat inlägg senare.


Köpte frukt på Torget: jordgubbar, vindruvor, melon, päron, och bananer. Och sen så gick jag hem, och var hemma vid elvatiden. Promenadtiden i dag blev i ungefär en och en halv timme. Och jag hade tur, för det var soligt nästan hela tiden. Men lagom tills jag kom hem, så blev det helt igenmulet.


Satte mig uppe i vardagsrummet när jag kom hem, och läste i min bok, "Tusen strålande solar" av Khaled Hosseini, i ungefär en timme, till tolvtiden.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Jo, det var riktigt perfekt promenadväder idag - inte för varmt, inte för kallt :-) *kram*

2008-05-03 @ 15:50:05
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var i och för sig skönt promenadväder i dag. Men det kan ALDRIG bli för varmt! :-D

2008-05-03 @ 15:54:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Jo - för mig iallafall ;-D

2008-05-03 @ 16:35:36
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Okej! Men inte för mig! ;-D

2008-05-03 @ 17:21:24
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0