Dagens Dagbok - Lördagen den 31 maj 2008 - Förmiddagen.

Förmiddagen blev lite annorlunda än vad som var planerat, och som jag skrev om i inlägget om Morgonen.


Jag kom till Farstastrandsbadet vid strax före halvtio. Solade i en halvtimme till tio. Sen så ringde Jimmy. Han hade redan vaknat. Han kom inte alls hem klockan halvsex i morse som jag skrev förut att jag trodde. Jag hörde honom förmodligen bara då, när han var på toa. Han hade kommit hem redan klockan ett i natt. Så han hade ställt klockan på tio, och var redan pigg och vaken.


Vi bestämde då att jag skulle åka hem direkt, och att vi skulle åka och storhandla på Willys tidigare. Jag packade ihop mina badgrejer efter bara en halvtimme, och åkte hem. Jimmy hade precis duschat och gjort sig i ordning när jag kom hem. Sen så åt han frukost, och jag tog en fika med honom.


Och sen så blev det ändrade planer igen! För Jimmys kompisar skulle åka ut till Grisslinge Havsbad för att bada och sola. Och självklart så ville Jimmy följa med. Så vi sköt upp storhandlandet på Willys till morgondagen.


Jimmy packade ihop sina grejer och stack iväg i sin bil vid elvatiden. Och jag tog min bil och åkte iväg ungefär samtidigt, till Centrum för att handla inför kvällen.


Handlade mat och annat till kvällens grillmiddag, på HemKöp för cirka 450:- kronor. Sen så åkte jag hem igen, och packade upp grejerna. Och så blev det en liten lätt lunch och en fika vid tolvtiden.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0