Dagens Dagbok - Måndagen den 5 maj 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade haft förmiddagsundervisning i skolan i dag. Sen så hade hon åkt hem hit till Farsta och sovit i några timmar, eftersom hon ville vara pigg till kvällens fest.


Hon vaknade ungefär samtidigt när jag kom hem. Hon duschade då och gjorde sig i ordning för kvällen.


Själv så satte jag mig i den underbara solen ute på vår uteplats. Solade lite, och läste vidare i boken som jag började på i går: "En riktig våldtäktsman - En bok om samhällets syn på våldtäkt" av Katarina Wennstam.


Jenny stack sen iväg vid halvfyratiden. Hon skulle först möta upp med en kompis som fyller arton år i dag. Sen så skulle hon möta upp med några jobbarkompisar. Och slutligen så skulle hon vidare på Personalfest med McDonalds på en restaurang inne i stan.


Jag fortsatte att sitta och njuta av solen på vår pyttelilla uteplats.


Jimmy åkte direkt efter jobbet till däckfirman och fick sina nya däck med aluminiumfälgar påmonterade. Vid halvfemtiden kom han hem, och då åt han och jag middag tillsammans.


Jimmy duschade sen och gjorde sig i ordning. Och när han var klar så åkte han hem till en kompis.


Och jag fortsatte att sitta ute och läsa i solen. Jag satt ute ända till halvsjutiden, då solen försvann bakom huset framför. Då blev det lite väl svalt, så då flyttade jag in. Men jag hade suttit till och från, nästan hela eftermiddagen, mellan halvtre och halvsju, i solen och läst.


Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Då åt han middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. När han var klar så satte han sig i köket och läste i sin bok. Jag satt också i köket, och varvade min tid mellan boken och datorn.


Kommentarer
Postat av: Duvan

Pyttelilla uteplats? Ni har ju plats för stort bord och stora stolar. Vi får plats med en stol om vi vill ha ett litet balkongbord. Men allt är relativt;).

2008-05-05 @ 19:53:59
URL: http://greendove.blogg.se
Postat av: Bim

---> Duvan: Jo, men ni har väl balkong? Och vi har ju faktiskt en uteplats! (Och två balkonger). Men jag har nog aldrig sett en mindre uteplats än vår! ;-D

2008-05-05 @ 19:58:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0