Dagens Dagbok - Söndagen den 11 maj 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Jag gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost med lite nyhetsläsning i datorn under tiden.


Borzko gick upp vid niotiden och genomgick sina morgonbestyr. Och sen när han var klar så skulle han gå till Farstahallen för att träna även i dag.


Varken Jimmy eller Jenny var hemma. Jimmy är ju uppe i Norrtälje, på en kompis föräldrars landställe, tillsammans med några kompisar. Och Jenny sov hos Jocke i natt, och är där i dag också.


Jag plockade ihop lite grejer, och så stack jag iväg mot Farstastrandsbadet strax före tio. Jättevarmt redan då, strålande sol, och bara en lätt vind. Det var inte så mycket folk när jag kom dit, men sen så kom det fler och fler människor. Förmodligen svinkallt i vattnet... För det var nästan inga som badade. Jag var inte ens nere och kände på det.


Jag solade i ungefär tre timmar. Mackor och dricka hade jag med mig. Glass och kaffe köpte jag där. Jag lyssnade på min ljudbok under solningen, och lyssnade också klart på den.


Vid ettiden så tyckte jag att det räckte med sol, så då packade jag ihop och gav mig av hemåt.


Kommentarer
Postat av: tilda

morgon bestyr kan vara väldigt mysigt =)
hoppas du får en bra dag! :D

2008-05-11 @ 13:57:08
URL: http://enidrottandeflicka.blogg.se
Postat av: Bim

---> Tilda: Absolut! ;-D
Tack det samma! :-)

2008-05-11 @ 14:07:22
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0