Dagens Dagbok - Söndagen den 25 maj 2008 - Eftermiddagen.

Vid halvettiden så åkte Jimmy och jag iväg i hans bil. Först så åkte vi till Älvsjö Station och hämtade upp Jenny där som kom med pendeltåget från Södertälje. Och sen så åkte vi alla tre hem till min Mamma och Pappa i Örby.


Jag uppvaktade sen min Mamma på Mors Dag, och Jenny och Jimmy uppvaktade mig på Mors Dag. Min Mamma fick två pocketböcker och två flaskor rödvin av mig. Jag fick en mascara, en kajalpenna, en eyeliner, och ett jättefint kort av Jimmy och Jenny.


Mamma bjöd på kaffe, glass, jordgubbar, och choklad. Vi satt sen en stund och fikade och pratade. Men vi stannade inte så länge, för Mamma och Pappa skulle sen hem till min syster och hennes sambo på middag.


Så vi tvåtiden så åkte vi därifrån. Först så åkte vi till Älvsjö Station och släppte av Jenny som skulle åka hem till Jocke i Södertälje igen. Och sen så åkte Jimmy och jag hem till Farsta.


När vi kom hem så hade Borzko kommit hem från gymmet. Och sen så hade han åkt iväg hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.


Jimmy satte sig på sitt rum och spelade GTA4 på PS3. Jag satte mig i solen på uteplatsen och läste i min bok: "Mordet på Harriet Krohn" av Karin Fossum.


Vid halvfemtiden sen så åt Jimmy och jag middag tillsammans. Jag valde mat eftersom det var Mors Dag, och det blev, som så ofta, pizza från vår lokala pizzeria på gatan, Pizzeria Americana. Jag åt en pizza Daniela.


Efter maten så återgick Jimmy till sitt spelande på sitt rum, och jag återgick till mitt läsande och solande på uteplatsen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0