Dagens Dagbok - Söndagen den 4 maj 2008 - Eftermiddagen.

Jimmy satte sig sen och pluggade lite lastbilskörkortsteori. Jag höll på och grejade och donade med allt möjligt här hemma.


Borzko kom hem från gymmet vid ettiden. Han åt då lite lunch och tog en fika.


Sen så hjälptes jag, Borzko, och Jimmy åt att fixa i ordning lite på vår uteplats. Skurade av vårt lilla trägolv därute, bar upp utemöblerna från källaren, torkade av allting, och gjorde lite fint. Hade köpt två vita hängande blommor på Willys tidigare också som jag satte ut också.


Och när vi var klara så satte sig Jimmy och jag därute. Det var lite sol och moln om vartannat. Underbart varmt och skönt när solen var framme, och helt okej när molnen kom. Jimmy hade med sig sin dator ut. Själv så började jag att läsa en ny bok: "En riktig våldtäktsman - En bok om samhällets syn på våldtäkt" av Katarina Wennstam.


Borzko stack iväg en sväng till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför i morgon. När han sen kom tillbaka, vid fyratiden, så åt vi tre middag tillsammans. Och sen direkt efter middagen så stack Borzko iväg igen. Nu åkte han mot Söderstadion för att möta upp några kompisar, och sen så skulle dom se Hammarby spela fotboll mot IFK Göteborg.


Jimmy och jag satt en stund till ute på uteplatsen. Och sen vid sextiden så flyttade vi inomhus.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Snart dags att skriva proven för lastbilskortet eftersom han har fått fart igen? ;-) Helt underbar dag idag, som gjord för utevistelse! Ses i morrn :-)

2008-05-04 @ 20:08:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Njae, inte förrän den 28:e ska han skriva provet. Men han kanske inser den här gången att han ska börja lite tidigare att plugga.

Ja, en fantastisk dag i dag! Underbart skön!

Ses i morgon! *kram*

2008-05-04 @ 20:17:06
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0