Dagens Dagbok - Söndagen den 4 maj 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan halvåtta i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det frukost, fika, och lite nyhetsläsning i datorn.


Sen så gick jag iväg ut på en promenad redan vid strax före nio. Jag gick runt omkring i Farsta i ungefär en timme. Det var strålande sol, vindstilla, och jättevarmt. Jag var tvungen att klä av mig, och det var första gången som jag promenerade i kortärmat.


Kom hem vid strax före tio. Då mötte jag Borzko i dörren, och han skulle precis gå till Farstahallen för att träna. Han hade gått upp vid niotiden och genomgått sina morgonbestyr och ätit frukost.


En kort pratstund tog vi, och sen så gick han iväg. Jimmy sov fortfarande när jag kom hem. Jenny var ju inte hemma. Hon hade ju jobbat ett nattpass på McDonalds i natt, mellan elva och sex. Efter det så hade hon åkt direkt hem till Jocke i Södertälje, för att sova där under dagen.


Jimmy vaknade sen strax efteråt, vid tiotiden. Han åt då frukost och jag tog en fika med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Jag höll på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund.


Sen vid elvatiden så åkte jag och Jimmy iväg i bilen för att handla. Vi brukar ju alltid storhandla på Willys i Länna. Men i dag så åkte vi till det nyöppnade Willys i Älvsjö istället. Jättestort och fint var det där. Träffade på en gammal kompis som hade fått jobb där också. Vi handlade inte så mycket i dag. Cirka sjuhundra kronor gick det på.


När vi kom hem igen så plockade jag upp allt. Och sen så blev det lite lätt lunch och en fika.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0