Dagens Dagbok - Torsdagen den 1 maj 2008 - Eftermiddagen.

Så vi stack iväg mot Södertälje. Åkte direkt till Södertälje Centrum och parkerade i P-huset där. Och så mötte vi upp med Jocke vid halvtvåtiden.


Vi gick och satte oss på en uteservering och fikade. Jag tog en Caffe Latte. Satt där en stund och pratade, och njöt även av solen som hade tittat fram då.


Efter det så promenerade vi runt på stan. Köpte varsin glass och åt. Gick förbi Nationaldemokraternas demonstration som var väl bevakad av många poliser.


Och så lite shopping blev det förstås. Det enda jag köpte var sex par strumpor. Jimmy köpte sig ett par jeans (korta byxor//långa shorts). Jenny köpte några smågrejer. Bild och text finns i hennes blogg. Jocke köpte ingenting.


Så småningom så tog vi bilen och åkte bort till Morabergs affärscentrum. Gick runt och kollade lite i affärerna där. Sen så blev det middag på McDonalds vid fyratiden.


Efter det så körde vi Jenny och Jocke hem till Jocke och släppte av dom där. Och Jimmy och jag åkte mot Stockholm igen. Vi hämtade upp Borzko på jobbet på vägen också, vid femtiden. För han skulle inte ha sin lastbil med hem, eftersom han är ledig i morgon.


När vi kom hem så åt Borzko middag. Jimmy och jag tog en fika och en pratstund med honom i köket samtidigt.


Efter det så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Jimmy satte sig på sitt rum vid datorn. Jag höll på och skrev ut en hel del papper. Bland annat papper till min Mamma och Pappa om vår Turkiet-resa.


(Bilder från eftermiddagen i Södertälje kommer senare i ett separat inlägg.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0