Dagens Dagbok - Torsdagen den 1 maj 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så satte jag mig i köket vid datorn en stund. Borzko hade gått upp klockan sex och åkt iväg för att jobba extra idag. Både Jimmy och Jenny sov, dom var ju ute och festade i natt.


Jag höll sen på och fixade, pulade, plockade, donade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma en stund.


Sen vid halvelvatiden så vaknade Jenny, och strax efteråt så vaknade Jimmy. Dom gick båda två då upp, och åt frukost. Sen så satt vi alla tre i ungefär en timme i köket och pratade och fikade. Och dom berättade båda om sina respektive valborgskvällar. Jennys kväll finns att läsa om i hennes blogg.


Egentligen så hade jag tänkt att åka in till stan, för att titta på Första Maj-demonstrationerna. Men jag hade ingen större lust, och solen lös med sin frånvaro. Jimmy och Jenny hade inte heller någon lust att följa med.


Vi beslöt oss för att åka till Farsta Centrum för att kolla lite i affärer, shoppa lite, och fika lite. Och efter det så skulle Jenny åka till Jocke i Södertälje.


Vid tolvtiden sen så stack vi iväg en sväng till Centrum, och till Clas Ohlsson. Jag köpte en förpackning med papper till skrivaren, och också två nya färgpatroner, färg och svart, till skrivaren.


Sen så ändrade vi våra fikaplaner, och bestämde oss för att åka till Södertälje, möta upp med Jocke i Centrum där, och fika där istället.

Kommentarer
Postat av: Josefin

Här har det också varit trist väder idag, solen tittade fram lite i förmiddags men sedan har det bara varit moln och lite regn. Tråkigt. Men vi får hoppas på bättre väder imorgon :)

Kramar

2008-05-01 @ 20:19:09
Postat av: Bim

---> Josefin: Här blev vädret bättre på eftermiddagen. Solen lös en hel del, och det har inte kommit något regn. Men ganska så svalt i luften har det varit.

2008-05-01 @ 20:22:57
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0