Dagens Dagbok - Torsdagen den 8 maj 2008 - Eftermiddagen.

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade haft förmiddagsundervisning i skolan i dag. Sen så hade hon åkt till Farsta, och så hade hon städat på sitt rum.


När jag kom hem så gick vi ut på en promenad tillsammans i det underbara vädret. Vi gick i ungefär en timme, runt omkring i Farsta.


Sen så gick vi till Centrum. Först så var vi och kollade på den nya Lidl som har öppnat här i Farsta. Men vi tittade bara, och handlade inget.


Efter det så gick vi till Café Maja som ligger mitt på Torget. Där satte vi oss och fikade och snackade. Jenny åt en gräddad våffla med glass på, och jag åt en bägare med glass. Och så drack vi varsin caffe latte. Så himla mysigt att sitta i solen och njuta.


Vid fyratiden så kom Jimmy hem från jobbet, och han kom då direkt till Centrum. Han köpte sig en glass, och så satt vi kvar på caféet och pratade en stund. Sen så åkte vi tillsammans hem.


Jenny plockade ihop sina grejer, och sen så åkte hon iväg hem till Jocke i Södertälje. Hon skulle äta middag där, och sen sova där i natt.


Jimmy och jag åt middag tillsammans. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Och efter det så satte han sig på sitt rum vid datorn en stund.


Jag satte mig och läste min bok i solen ute på balkongen. Underbart varmt och skönt.


Jimmy stack sen iväg vid halvsjutiden, och åkte hem till en kompis. Jag flyttade in i köket med min bok, och så satte jag mig vid datorn en stund.

Kommentarer
Postat av: Anna

hur många böcker har du läst sammanlagt egentligen? :D
och vilken är den bästa, men även sämsta? :)

2008-05-08 @ 19:07:58
URL: http://komigenanna.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna: Oj! Helt omöjligt att svara på! Jag har alltid älskat att läsa, ända sedan jag var barn. Och jag har alltid läst, men ibland mer och ibland mindre, i perioder. Självklart så läste jag mycket mindre när barnen var små, för då hade jag ju inte lika mycket tid som nu. Måste vara tusentals böcker som jag har läst.

Bästa och sämsta boken är ju också helt omöjligt att svara på! Det finns ju så många bra böcker i olika genrer. I så fall så måste jag nog nämna många bra böcker, och inte bara en enda. Sämsta boken vet jag inte heller. Tycker jag att en bok är riktigt dålig, så läser jag inte ut den.

2008-05-08 @ 20:29:05
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0