Dagens Shopping - 080530 - Fjorton stycken böcker från AdLibris.

I dag kom mitt bokpaket från AdLibris. Och det innehöll fjorton stycken böcker. Fem stycken inbundna, en storpocket, och åtta stycken pocketböcker. 1.211:- kronor gick alla fjorton böckerna på tillsammans. Det ger ett snittpris på 86:50 per bok. Så nu har jag mycket härlig läsning inför Sommarlovet! :-D Är det någon av er läsare som har läst någon av böckerna?

Kommentarer
Postat av: Josefin

Roligt med mycket läsning att se fram emot :)

Den enda boken jag läst av dessa är "Må döden sova", och det var en bra bok. Den andra boken som Anna Jansson skrivit, "Alla de stillsamma döda" har jag missat helt. Jag googlade just den boken och såg att det var hennes andra bok. Jag måste nog ta och köpa den ändå, trots att jag blir lite förvirrad av att "hoppa tillbaka" i tiden i böckerna eller vad man ska säga. Undra om Camilla Läckberg nya också kommit ut i butik? Eller kommer böckerna ut tidigare på Adlibris?God natt!Kramar

2008-05-31 @ 23:18:21
Postat av: Bim

---> Josefin: Hej! Ja, det är underbart med så många nya böcker att läsa! Men det är svårt att välja vilken man ska läsa! Just nu håller jag på med "Så dumt!" av Mia Törnblom, och den är jättebra.Anna Janssons böcker köpte jag ju på grund av dig! Du rekommenderade ju hennes böcker, och jag läste ju hennes första för ett tag sen. Så nu köpte jag den andra och den tredje. Sen får vi se om det blir fler.Camilla Läckbergs bok har kommit ut även i bokaffärerna. Jag såg den i vår BOKIA i Centrum i dag.God Natt!

Kram!

:-D

2008-05-31 @ 23:24:16
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Då får vi hoppas att du kommer att tycka om de böckerna också, och sedan fortsätta läsa Anna Jansson :)

Ok, då vet att jag att Läckbergs bok kommit ut också, måste in till stan snart och köpa den.Sov gott!Kramar

2008-05-31 @ 23:40:08
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, fast det kommer nog att ta ett tag innan jag läser dom. Har några andra som jag vill läsa före.Borzko har börjat med Camilla Läckbergs nya.Sov gott!

Kram!

:-)

2008-05-31 @ 23:46:47
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0