"En shopaholic i New York" (Shopaholic abroad) av Sophie Kinsella.---------    

Recension av boken: "En shopaholic i New York" (Shopaholic abroad) av Sophie Kinsella. (Genre: Skönlitteratur / Chick Lit.)  

---------

"Becky Bloomwood utvidgar sitt territorium! Hon och Luke och alla kreditkorten är på väg över Atlanten till en adress i New York som hennes fordringsägare inte känner till. Med Fifth Avenues alla möjligheter inom räckhåll köper hon hela staden. Men till vilket pris?

Författaren Sophie Kinsella utnyttjar på ett lysande sätt vårt dåliga samvete som konsumenter. Hon skildrar en hjältinna som reser sig varje gång hon trillar dit. Rebeccas fantasifulla knep för att betala tillbaka sina skulder är både avväpnande och desperata. Hennes bekännelser är världens bästa kick när allting (ekonomin) hänger på en tråd. Kommer Becky att kunna leva upp till sitt nya motto: Köp bara det du verkligen behöver?

Sophie Kinsella är författare och före detta ekonomireporter. Hon är oerhört försiktig med sina pengar och syns ytterst sällan på shoppingrundor i London. I motsats till Rebecca Bloomwood står hon på mycket god fot med sin bankkamrer. Hennes resor till New York har alltid kulturella förtecken. Kinsella bor i London med sin familj, sina skor och en samling coola shoppingpåsar som hon använder i syfte att imponera på vännerna."

(Kopierat från adlibris.se)

---------  

För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se. 

---------   


Jag tyckte om den första boken om Rebbecca Bloomwood: "En shopaholics bekännelser. (Recension finns här.)

Och den här andra var faktiskt precis lika bra. I och för sig så var den ju mycket lik den första, men ändå inte för lik. Vill man läsa enkel och rolig chick-lit så kan jag verkligen rekommendera dom. /// Bim.  

---------   

Betyg: 3 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0