I dag blev det lite shopping från Hemglassbilen!

Förut, när Jimmy och Jenny var små, så köpte vi jämt glass från glassbilen. Men här i Farsta har vi faktiskt aldrig gjort det, trots att vi har bott här i över två och ett halvt år. Men i dag så stannade glassbilen precis utanför dörren, och Jenny var så sugen på glass, så vi sprang ut och köpte en påse med blandade glassar.Det blev en påse med blandade glassar, fyra olika sorter.

         

Kommentarer
Postat av: Josefin

Choko chrisp (visst heter dom så) är ju så goda. Älskar verkligen den glassen. Det är länge sedan jag köpte från glassbilen också, den for förbi här idag och det brukar vara när den redan åkt förbi som jag kommer på att jag vill ha.

2008-05-29 @ 23:44:05
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, Choko Crisp var jättegod! Ska nog ta en strax! ;-D

2008-05-30 @ 19:42:38
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: vivan

Vilken härlig blogg..glassbilen stannar alltid utanför vårt hus..så här finns det glass..just nu 22grader varmt...och jag har satt ut mina tomatplantor på friland...och du tack för att du berättade om hur man kommenterar...fick tipset av junitjej...ha en underbar helg..kramiz

2008-05-30 @ 20:00:01
URL: http://vwellermo.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Vivan: Här är också en underbar kväll just nu. Sitter och njuter på balkongen.Kul att du "lärde dig" hur man kommenterar från mina tips! :-DHa en underbar helg du också nu! :-)

2008-05-30 @ 20:04:45
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0