Dagens Dagbok - Onsdagen den 26 november 2008 - Eftermiddagen + Kvällen.

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Både Borzko och Jimmy var hemma när jag kom hem.


Borzko hade haft sin lediga dag från jobbet i dag. Och som nästan alltid så hade han tagit hand om veckostädningen i dag.


Jimmy var ledig i dag, för det var ont om arbete på hans jobb på brädgården. Han hade bara varit hemma och inte gjort något speciellt i dag.


När jag kom hem från jobbet, så hämtade jag bara upp Jimmy, och så åkte vi till Centrum. Vi gick sen till affären Game och så köpte jag "Guitar Hero - World Tour" till vårt Nintendo Wii.


Sen så åkte vi hem, packade upp allting, monterade det, och satte igång att spela. Borzko gillar inte att spela, så han bara lyssnade och tittade på, när Jimmy och jag spelade.


Ett avbrott för middag blev det vid halvfemtiden, och sen så fortsatte vi spelandet.


Grymt kul att spela! ;-D Både gitarr, som vi ju har spelat förut i vårt "Guitar Hero 3", men speciellt trummorna! Och sjunga är ju givetvis också kul.


Vi fortsatte större delen av kvällen att spela.


Borzko stack iväg en sväng till sitt jobb, för att hämta hem sin lastbil inför morgondagens jobb.


Sen vid niotiden så avslutade vi vårt spelande, efter att ha spelat nästan hela tiden mellan tre och nio! Nästan sex timmars spelande. ;-)


Jimmy åkte sen iväg vid halvtiotiden hem till sin kompis Kristian, där han ska sova i natt. Sen så är dom lediga från jobbet torsdag och fredag. Tidigt i morgon bitti så åker dom iväg till Dreamhack i Jönköping, och är där till och med söndag. Dom lånar min och Borzkos bil, så vi har ingen bil nu på fyra dagar. Det blir till att åka kommunalt till och från jobbet för mig nu i två dagar.


(Några bilder från eftermiddagen och kvällen kommer i ett separat inlägg strax.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0