Dagens Dagbok - Söndagen den 2 november 2008 - Morgonen + Förmiddagen + Eftermiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta i morse. Gick då upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så åt jag förstås frukost. Borzko gick upp vid niotiden och genomgick sina morgonbestyr och åt sen frukost.


Vid strax före tio sen så gav vi oss båda två iväg. Jag åkte i Volvon och Borzko åkte i lastbilen.


När vi kom fram till Tumba så parkerade Borzko sin lastbil där, och så hämtade vi upp Jenny och Jocke, och så åkte vi alla fyra till Södertälje.


Sen så hjälptes vi alla fyra åt med att flyttstäda i Jockes lägenhet i Södertälje. Även om det bara var en etta, så tog det ett par timmar att städa allt ändå.


Jenny och jag var och handlade lite i affären nära där också.


När vi var klara med allt så åkte vi till närmaste McDonalds och åt en sen lunch. Och sen så åkte vi tillbaka till Tumba.


Borzko tog då sin lastbil, och så åkte han till jobbet för att lämna tillbaka den, eftersom han har sin lediga dag i morgon. Efter det så åkte han direkt hem till sin Mamma Dragica i Hallunda på sitt vanliga söndagsbesök.


Jag gick med Jenny och Jocke upp i lägenheten för att hjälpa dom med soffan. Jocke och jag hjälptes åt med att montera ihop soffan, medan Jenny höll på och gjorde i ordning i badrummet bland annat.


När vi var klara med soffan, så satt vi och fikade och pratade lite. Sen så bar vi ner en massa skräp till grovsoprummet, och sen så åkte jag hem.


Jag kom hem vid femtiden. Jimmy var hemma. Han hade sovit till tolv. Sen hade han suttit vid datorn plus pluggat lastbilsteori under eftermiddagen. Vi åt middag tillsammans när jag kom hem. En fika och en pratstund blev det också.


Sen så höll jag på och fixade och plockade med lite allt möjligt här hemma en stund.


(Jag mobilbloggade två inlägg under dagen, men dom kom tydligen aldrig in. Så jag lägger in dom fotografierna i ett eget inlägg om en stund.)


(Titta gärna in i Jennys blogg. Hon har lagt in många kort, både från i dag, och från i går.)

Kommentarer
Postat av: Snurran

Uj vad ni har slitit! Tur att det snart är måndag så du får komma till jobbet och vila upp dig! ;-D

2008-11-02 @ 20:47:17
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Snurran: Precis vad jag skojade och sa till min Mamma i telefon! Det känns faktiskt nästan så! ;-/

2008-11-02 @ 20:50:55
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0