Dagens Dagbok - Fredagen den 31 oktober 2008 - Morgonen.

I dag så blir det en dag liknande den i går. Jag är ledig från jobbet i dag också. Och dagen ska spenderas tillsammans med Jenny i dag med.


Hon sov i Södertälje i natt, så vi ska ses i Tumba vid tiotiden. Jag ska hämta henne vid stationen, och sen ska vi handla lite matvaror på Vi-butiken som ligger där hon bor.


Sen så går vi upp till lägenheten och fixar med allt möjligt. Jag vet inte om det kanske blir ett besök på IKEA i dag också. Och kanske i några andra affärer.


Jimmy slutar redan klockan ett på jobbet i dag, eftersom det är röd dag i morgon, så han kanske kommer och hjälper till också.


Sen så håller vi väl på till framåt middagstid, och sen åker Jenny till Södertälje och sover sista natten där. Och i morgon så blir den stora flytten...


Jag vaknade tyvärr med en sprängande huvudvärk i dag... Har försökt kurera mig med Alvedon nu, men det har inte hjälpt än... Hoppas att det går över, för det är så tråkigt och jobbigt att ha huvudvärk hela dagen, speciellt när vi ska göra så mycket i dag...


Ska försöka att komma ihåg att mobilblogga i dag också. Annars så kommer det bilder i kväll.

Kommentarer
Postat av: Angela

Lycka till i dag och jag hoppas verkligen att huvudvärken ger med sig! Det är ju ändock lite av milstolpe här i livet när dom "små" tar steget ut i vuxenlivet och frigör sig ;-)

2008-10-31 @ 09:50:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Snurran

Jasså, har du också huvudvärk...undrar om det är vädret eller något annat :-/

2008-10-31 @ 12:57:42
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Therése

Ni har inte funderat på att hyra en lastbil och ordna alla IKEA-inköp på en och samma gång..?! ;) Alternativt hemfrakt. ;)

2008-10-31 @ 16:00:46
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Angela: Tack! Allt har gått bra i dag! Men det är ju i morgon som den "riktiga" flytten är! Huvudvärken försvann framåt eftermiddagen.

2008-10-31 @ 18:54:54
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, för min del så tror jag nog att det beror på vädret... :-(

2008-10-31 @ 18:55:29
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Therése: Vi ska dit helgen om två veckor, då Jenny och Jocke ska köpa soffan, och några andra grejer. Då följer Borzko med och kör då sin stora lastbil. Så vi behöver varken hyra lastbil eller ta hemfrakt.Dom här dagarna skulle vi typ bara handla liiiite... och småååå... grejer... ;-) Men du vet ju hur det är! När det gäller IKEA! Det blir alltid mer än vad man har tänkt sig! ;-)

2008-10-31 @ 18:59:11
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0