Dagens Dagbok - Onsdagen den 8 oktober 2008 - Kvällen.

Och kvällen blev lugn och skön som alltid.


Jag satt större delen av kvällen i köket. Satt mycket med datorn och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter. Läste också lite i min bok: "Bedragen" av Katerina Janouch.


Jimmy satt större delen av kvällen i sitt rum. Han satt vid datorn förstås, men han pluggade också inför uppkörningen till lastbilskörkortet på tisdag.


Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden i dag. Han åt då middag, och Jimmy och jag tog en kvällsfika samtidigt, och så satt vi och pratade en stund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Jenny är hemma hos Jocke i Södertälje.


Nu är klockan nio, och jag tror att jag ska lämna köket och datorn nu, och så lägga mig i sängen och läsa i min bok istället.

Kommentarer
Postat av: Junitjej

Om man läser en blogg ofta, så känns det nästan som att man känner varandra. Inatt drömde jag att jag stod i en kö in till en affär eller ett matställe (minns inte). På väg ut går du, Borzko, Jimmy och Jenny. Lustigt att man drömmer om andra bloggare.

2008-10-09 @ 17:10:29
URL: http://junitjejen.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Hahaha! Det var ju faktiskt lite kul! Jag har inte än drömt om några bloggare. Men visst känns det som om man känner många av dom vars bloggar man läser! :-)

2008-10-09 @ 18:30:23
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0