Dagens Dagbok - Söndagen den 26 oktober 2008 - Morgonen och Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan åtta, normaltid/vintertid, eftersom vi ställde om alla klockor i går kväll innan vi gick och la oss. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning.


Jimmy, som hade sagt att han skulle sova till tolv, vaknade redan vid strax före nio, och kunde inte somna om, så han gick då upp.


Borzko gick upp första gången vid strax före sex. Och så körde han Jenny till jobbet till klockan sex, för hon skulle jobba ett arbetspass som skiftledare i dag mellan halvsju och halvfyra. Han gick sen och la sig igen när han kom hem, och sov till klockan nio. Då gick han upp, och så genomgick han sina morgonbestyr.


Jag, Borzko, och Jimmy åt frukost tillsammans vid halvtiotiden. Satt och fikade och pratade en stund gjorde vi också. Sen när vi var klara så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.


Borzko gick iväg till Farstahallen, även i dag, för att träna.


Jimmy satte sig på sitt rum med datorn, teven, tevespelen, datorspelen, musiken, nerladdade teveserierna, med mera. Han pluggade även lite lastbilsteori.


Jag satte mig i köket med datorn och bloggade, läste bloggar, och läste nyheter. Höll även på och plockade och fixade med lite allt möjligt här hemma.


Sen så plockade jag fram en ny bok som jag började att läsa i. Det blev: "Dödergök" av Katarina Wennstam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0