Dagens Dagbok - Tisdagen den 28 oktober 2008 - Eftermiddagen + Kvällen.

I dag åkte jag inte direkt hem från jobbet, som jag nästan alltid annars gör. Jag åkte istället direkt från jobbet till Jenny i Södertälje. Jocke hade åkt iväg till jobbet för att jobba eftermiddags-kvällsskift, så det var bara Jenny där.


Vi stuvade in massor i bilen: tre flyttkartonger, fyra stora sopsäckar fulla med kläder, och massor med papperskassar med köksgrejer. Bilen blev fullproppad.


Sen så åkte vi till lägenheten i Tumba och bar upp allting. Vi mätte lite olika grejer i lägenheten, och sen så stack vi iväg till IKEA i Kungens Kurva.


Vi plockade ihop allt på IKEA som Jenny skulle ha, och när vi precis var klara, så kom Jimmy dit direkt ifrån jobbet.


Då gick vi upp till Restaurangen, och så bjöd jag på middag. Jag åt en laxpyttipanna med basilikasås.


Sen så åkte vi till Tumba igen, med allt som Jenny hade köpt. Och så monterade Jimmy ihop grejerna. Och Jenny och jag packade upp allt det som hon hade haft med sig från Södertälje.


Vid åttatiden så var vi klara med det mesta, och vi började bli trötta, så då åkte vi hem. Vi släppte av Jenny vid Tumba Station, och hon åkte till Södertälje, och Jimmy och jag åkte hem till Farsta.


Kom hem vid halvniotiden. Borzko hade kommit hem vid åttatiden från jobbet. Han åt middag, och jag och Jimmy tog en fika, och det blev en pratstund. Båda två duschade sen i tur och ordning, och gjorde sig i ordning.


Jimmy satte sig sen på sitt rum framför datorn. Borzko satte sig i vardagsrummet framför teven. Jag höll på och plockade och fixade lite här hemma en stund, och sen så satte jag mig i köket med datorn.


Tre tidigare mobilbloggade bilder från eftermiddagen och kvällen, finns längre ner i bloggen.


Kolla gärna in Jennys blogg också. Hon har bilder på mig och Jimmy. Och hon har också lagt in en liten videoblogg för första gången.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0