"Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (Indiana Jones och Kristalldödskallens Konungarike)

         


"Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull" (Indiana Jones och Kristalldödskallens Konungarike) - 2008

"Det nya äventyret tar sin början 1957 i öknen mitt under det kalla kriget. Indy har tillsammans med sin kompanjon Mac med minsta tänkbara marginal undkommit några sovjetiska agenter vid en öde flygbas. Professor Jones återvänder till sitt hem vid Marshall College, men upptäcker att läget är allt annat än gott vid universitet. Hans närmaste vän, rektorn vid lärosätet förklarar att Indys senaste eskapader har gjort regeringen misstänksam, som nu kräver att Jones ska avskedas från sin tjänst. På egen hand lämnar nu Indiana Jones staden, men träffar snart den egensinniga Mutt, en ung rebell som ger den äventyrlige arkeologen ett minst sagt spännande förslag. Om han hjälper honom, har Indy chans att hitta sitt största arkeologiska fynd någonsin - den legendariska kristallskallen från Akator."

(Kopierat från LoveFilm)

Det här är den fjärde filmen om Indiana Jones, och den första kom redan 1984, för 24 år sen. Jag kommer ihåg när jag såg den på bio då, och jag tyckte att den var helt suverän, och inte lik något annat jag sett.

Den här filmen tyckte jag väl i och för sig inte var riktigt lika bra. Men den var ändå helt okej för en stunds underhållning. Harrison Ford gjorde sin roll mycket bra även i denna film. Så den kan rekommenderas.

Betyg: 3 av 5.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0