Och tyvärr så räckte inte era tummar till den här gången heller...

                   


Ja, som ni kanske såg i
det här inlägget, så gick det inte den här gången heller... Så det får väl bli tredje gången gillt för honom nästa gång då.

Teorin har han ju klarat. Och körningen inklusive manöverprov har han ju också klarat.

Det han har kuggat sig på två gånger, det är funktionsbeskrivning och säkerhetskontroll. I dag så missade han en fråga om lastberäkning...

Tack till er som höll tummarna i alla fall! Julia, Duvan, Susanne, Josefin, Junitjej, Jenna, Patricia, och Natalie. Och kanske någon mer som jag har missat.

Nu får han ta nya tag, plugga ännu mera, och hoppas på att han får en ny tid snart. Sen så får ni hålla tummarna igen, ännu hårdare! Och ännu fler! Och hoppas på att han klarar det då, så det blir tredje gången gillt.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Mmen hur svårt kan det vara? har han inlärningsproblem eller liknande?

2008-10-14 @ 18:47:48
Postat av: Bim

---> Sandra: Ja, jag har faktiskt ingen aning om hur svårt det kan vara! Du kanske har det? Har du lastbilskörkort? Han har definitivt inga inlärningsproblem. Han är nog ganska så "normal" i det avseendet. Däremot så avskyr han att plugga, det var ju mycket därför som han hoppade av gymnasiet. Tror nog inte att det är så ovanligt eller konstigt att kugga sig två gånger på ett körkort. Har du körkort? Och klarade förstås det på första? Det gjorde ju faktiskt Jimmy på sitt personbilskörkort också! Tycker nog att din kommentar är lite taskigt... Varför???

2008-10-14 @ 18:54:41
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Jimmy KulleN Kullin

haha, den var rolig!

Kul att du fattade hur man kommenterade iaf :)Ha en bra dag!

2008-10-14 @ 19:14:59
Postat av: Bim

---> Jimmy "KulleN" Kullin: Jag antar att din kommentar var menad till "Sandra"? ;-D

2008-10-14 @ 19:18:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Therése

Jag har en polarinna som körde upp på vanlig bil sissådär 9 ggr. Dock klarade hon uppskrivningen på första försöket, så det där är ju väldigt individuellt. Själv kör jag cykel och även det krävde sin träning i början! ;) Tycker det är väldigt modigt av dig/er att vara så öppen/öppna med detta. De flesta döljer hellre sina "tillkortakommanden" och lider i smyg. Genom att vara öppen så tar man dock bort det "skuldläggande" med det hela. Tack för detta. :)

2008-10-14 @ 20:39:22
URL: http://www.hanky.se/therror
Postat av: Bim

---> Therése: Tack för din kommentar! Och visst är det exakt som du skriver! (Du skriver ofta så kloka kommentarer!) SJÄLVKLART så frågar jag ju Jimmy innan jag bloggar allt sånt här. Men ingen av oss förstår inte varför man inte ska kunna blogga sånt. Det är väl inget att skämmas för, att man kuggar sig ett par gånger!? Men det är ju precis det du skrev.

2008-10-14 @ 20:53:37
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: patricia

Nej vad synd! Men det får bli tredje gången gillt som du skriver! (:

Men kommer han få göra om båda de momenten som han gjorde idag? Har ingen aning om hur sånt där går till! :P

2008-10-14 @ 21:41:16
URL: http://patriciagrundstrom.blogg.se/
Postat av: Snurran

Precis som de flesta andra körkort så var det nog lättare för några år sedan att ta lastbilskortet, när Rolle "fick" sitt i lumpen var det mest ett manövreringstest som gjordes och visst, de hade säkert snack om säkerhet och sånt men inget regelrätt prov tror jag?? Men jag tycker det är bra att det är hårdare nu för då är väl förhoppningsvis standarden på chaufförerna betydligt högre nu mera? Han tar det nästa gång, det är jag övertygad om!!

2008-10-14 @ 21:42:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus/
Postat av: Bim

---> Patricia: Ja, det var synd! Men nästa gång så fixar han det! ;-DDet är ju olika moment varje gång, så han vet ju inte vad som kommer nästa gång tyvärr...

2008-10-14 @ 21:57:00
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Jo, visst är det så. Det är ju bara typ tio år sedan Borzko tog sitt lastbilskörkort, men ändå har det ändrats massor. Båda grejerna som han kuggade sig på, båda gångerna, har Borzko ingen aning om... Men visst är det bra att det är hårt!

2008-10-14 @ 21:58:14
URL: http://bim.blogg.se/
Postat av: Josefin

Det var synd, men det kommer fler tillfällen. Bra att Jimmy inte tog åt sig av Sandras dumma kommentar. Ibland blir det bara så att det inte riktigt fungerar, då spelar det ingen roll än hur mycket man har pluggat. Nästa gång går det säkert bättre för Jimmy. Jag lovar att hålla tummarna ännu hårdare då :)Kramar

2008-10-15 @ 09:33:40
Postat av: Bim

---> Josefin: Ja, det var synd. Men nästa gång så går det säkert vägen. Och han tar inte åt sig av dumma kommentarer. KRAM

2008-10-15 @ 15:01:15
URL: http://bim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0